TWI Workshop 11 april

Op 11 april 2017 organiseren wij in samenwerking met Symbol in Enschede een gratis TWI Introductieworkshop. Wilt u weten wat de TWI methoden voor uw bedrijf kunnen betekenen, lees dan verder om in te schrijven.

Nieuws

 • JS en JM trainers

  Wij hebben nu ook gecertificeerde Job Safety en Job Methods trainers! Stuur ons een mail indien u meer informatie wilt over een van deze training.

  arrow
 • Standaardisatie bij AWL

  De afgelopen jaren maakte AWL-Techniek veel werk van standaardisatie met methoden zoals 5S en Training Within Industry. Hierdoor werden de processen op afdelingsniveau meer Lean en meer robuust. Straks neemt de standaardisatie nog verder toe. AWL-Techniek, dat lasmachines op maat maakt, wil namelijk modulairder gaan werken.
  Lees hier het verhaal van AWL.

  arrow
 • Wat is TWI?

  Wij steunen de Lean community in een initiatief om TWI onder te aandacht te brengen. Wanneer u meer wilt weten over TWI en de link met Lean, lees dan verder en klik op de link.

  arrow

Open training Job Instruction (JI)

Training Within Industry, Job Instruction training + toepassing in de praktijk

Datum: 9, 10 en 11 januari 2017, 3 fulltime werkdagen
Locatie: centraal in Nederland
Aantal deelnemers: 5
Voor wie bestemd: productieleiders, teamleiders, supervisors, groepsleiders, mentoren, interne trainers, HR-managers, Lean & Six Sigma green en (master) black belts

Wat is Job Instruction?

TWI Job Instruction is een robuuste en jarenlang bewezen trainingsmethode die zorgt voor stabiliteit in uw processen (standaard werk). Nog te vaak worden processen uitgevoerd door medewerkers die verschillende methoden gebruiken, meestal doordat afgesproken werkstandaarden ontbreken en doordat medewerkers onvoldoende zijn opgeleid. Die variatie leidt tot onnodige kwaliteitsafwijkingen, productiviteit- en capaciteitsverlies, uiteindelijk resulterend in te hoge kosten.

Organisaties in verschillende branches zoals productiebedrijven, maakindustrie, zorgverleners en logistieke dienstverleners zetten de TWI Job Instruction methode in vanwege directe resultaatverbetering en kostenreductie, zoals:

 • Door standaardisatie van werk rust brengen in de organisatie zodat kwaliteit en productiviteit verbeteren: voorbeelden van 90% foutreductie of 26% productiviteitsstijging binnen 6 maanden blijken mogelijk.
 • Nieuwe medewerkers sneller inzetbaar om kwaliteitsproducten te maken met geplande productiviteit: 35 – 60% reductie van inwerktijd blijkt vaak mogelijk.
 • Nieuwe machines en complete productielijnen sneller op ontwerpspecificatie laten produceren: start-up periode voor compleet nieuwe lijnen gereduceerd met 75%.
 • Kennis van oudere en ervaren medewerkers op een constructieve en inspirerende manier overbrengen op nieuwe medewerkers.


De training

In deze Job Instruction training leren deelnemers taken te analyseren om ze vervolgens effectief te instrueren aan medewerkers. Effectief instrueren betekent dat medewerkers die taken snel en in één keer goed aanleren volgens de afgesproken beste werkmethode en niet meer vergeten.

Na afloop van de Job Instruction training krijgen de deelnemers een TWI-certificaat. Dit certificaat geeft toegang tot het volgen van een training JI Train-de-trainer bij het TWI Institute in Amerika. Hierna kun je aan de slag als interne TWI- Job Instruction trainer.

De kosten voor deze Open Training bedragen 1450 euro per deelnemer, excl. BTW en eventuele verblijfskosten.

Dit is inclusief:

 • 10 uurs Job Instruction training
 • Praktijkoefeningen op de werkvloer onder begeleiding van 2 trainers
 • TWI-certificaat Job Instruction

Voor de open training kunnen organisaties zich inschrijven met één tot vier personen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer +31 (0) 344 617 628. U kunt zich aanmelden voor de Open Training Job Instruction via deze link: www.twi-instituut.com/open-training-ji of door een mailtje te sturen naar info@twi-instituut.com.

Velden met een * zijn verplicht

 TWI Introductieworkshop
 TWI kennisplatform
 Open training JR
 Open training JI
 Open training JM
 Inhouse training JR/JI
 Inhouse training JM
 Conferentie
 • Friesland Campina
 • Elisabeth TweeSteden Ziekenhuis
 • Geberit
 • AWL
 • Kirson
 • RKT