TWI Workshop 11 april

Op 11 april 2017 organiseren wij in samenwerking met Symbol in Enschede een gratis TWI Introductieworkshop. Wilt u weten wat de TWI methoden voor uw bedrijf kunnen betekenen, lees dan verder om in te schrijven.

Nieuws

 • JS en JM trainers

  Wij hebben nu ook gecertificeerde Job Safety en Job Methods trainers! Stuur ons een mail indien u meer informatie wilt over een van deze training.

  arrow
 • Standaardisatie bij AWL

  De afgelopen jaren maakte AWL-Techniek veel werk van standaardisatie met methoden zoals 5S en Training Within Industry. Hierdoor werden de processen op afdelingsniveau meer Lean en meer robuust. Straks neemt de standaardisatie nog verder toe. AWL-Techniek, dat lasmachines op maat maakt, wil namelijk modulairder gaan werken.
  Lees hier het verhaal van AWL.

  arrow
 • Wat is TWI?

  Wij steunen de Lean community in een initiatief om TWI onder te aandacht te brengen. Wanneer u meer wilt weten over TWI en de link met Lean, lees dan verder en klik op de link.

  arrow

Sr Master Trainer

 Patrick Graupp

 Senior Master Trainer TWI Institute

 

 

 

 

Patrick begon zijn carrière als trainer bij het SANYO Electric Corporate Training Center in Japan na zijn afstuderen aan Drexel University in 1980. Daar leerde hij van zijn mentor Kazuhiko Shibuya hoe de TWI methoden getraind worden. Mr. Shibuya was opgeleid door Kenji Ogawa, die op zijn beurt weer was opgeleid door de vier TWI Inc. Master trainers die in 1951 vanuit de US naar Japan waren gestuurd om te helpen bij de wederopbouw van de industrie. Patrick behaalde zijn MBA aan Boston University, in de periode waarin hij de wereldwijde Sanyo trainingen leidde. Later werd hij gepromoveerd tot hoofd HR bij SANYO North America Corp. in San Diego.

Patrick ging in 2001 samenwerken met Bob Wrona om TWI pilot projecten op te zetten, die het begin vormden van het TWI Institute, dat sindsdien een snel groeiend wereldwijd netwerk van meer dan 700 gecertificeerde trainers heeft opgeleid, die nu TWI Training geven in de maakindustrie, gezondheidszorg, energie en service industrie. Patrick en Bob schreven samen het TWI Workbook: Essential Skills for Supervisors. Patrick schreef tevens het boek Implementing TWI: Creating and Managing a Skills-Based Culture en Getting to Standard Work in Health Care: Using TWI to Create a Foundation for Quality Care.

 • Friesland Campina
 • Elisabeth TweeSteden Ziekenhuis
 • Geberit
 • AWL
 • Kirson
 • RKT