Agenda

25 t/m 27 januari

Supervisors behalen resultaten via hun medewerkers. Daarom is het belangrijk dat werkrelaties goed zijn en dat medewerkers als individu behandeld worden. De Job Relations methode gaat uit van leidinggeven met respect voor medewerkers.

In deze training leert u de fundamenten van goede werkrelaties. U leert hoe u goede situaties beoordeelt en zo goede relaties met medewerkers ontwikkelt en onderhoudt. Ook leert u hoe probleemsituaties te herkennen, en zodanig op te lossen dat die problemen voorkomen worden. In de JR methode ligt de focus op het begrijpen van de situatie en leren supervisors de juiste actie te ondernemen.

In aansluiting op het 10-uurs programma Job Relations wordt per deelnemer voldoende tijd gepland voor persoonlijke begeleiding en coaching, zodat elke deelnemer voldoende kan oefenen. Job Relations onderscheidt zich van andere leiderschapstrainingen door de directe toepasbaarheid van de methode in de eigen werksituatie. Door het uitwisselen van ervaringen en het oefenen van de methode tijdens de training, oefenen supervisors met het maken van de juiste keuze om actie te ondernemen en op te volgen. Dit heeft als doel hun relatie met de medewerkers te versterken. Na de training wordt door middel van oefenen in de praktijk de methode in de organisatie geborgd. Naast supervisors worden ook andere leidinggevenden in de toepassing van JR betrokken, zodat zij de supervisors kunnen coachen bij het ontwikkelen van deze vaardigheid.

Voor de open training kunnen organisaties inschrijven met één of meerdere personen, doch niet meer dan 4 per bedrijf. De training wordt gegeven op een nader te bepalen locatie, bij voorkeur op locatie bij één van de deelnemende organisaties. Het beschikbaar stellen van de locatie zal gewaardeerd worden door een dag gerichte opvolging / coaching voor de deelnemers van de gastlocatie. Indien uw organisatie interesse heeft om te fungeren als gastbedrijf horen we dit graag via een bericht aan susanne.slenders@twi-instituut.com.

De kosten voor deze Open Training bedragen 1685 euro per deelnemer, excl. BTW en eventuele verblijfskosten.

Schrijf u nu in voor dit event

De workshops en Open Trainingen zijn onder voorbehoud van voldoende deelnemers.

Wilt u meer inhoudelijke informatie of wilt u deelnemen, vult u dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ook bellen naar 0344-617628 of mailen naar info@twi-instituut.com.