Onze klanten

Bedrijven investeren in opleiding om kwaliteit, levertijd, kosten, sfeer en veiligheid te verbeteren. Meestal laten de resultaten van deze investeringen lang op zich wachten en zijn ze moeilijk te meten. Bij TWI is dit echter anders. Bedrijven die met het TWI programma werken zien direct resultaat, onder meer in het besparen van kosten door productiviteitsverbeteringen, het verminderen van verliezen en verspilling, het behouden van medewerkers en het vermijden van kosten. Bovendien voorziet de interactie tussen de verschillende supervisors tijdens de trainingen in de behoefte om met andere leidinggevenden te overleggen.

Bedrijven die we geholpen hebben bij de invoering van TWI Methoden zijn onder andere: 

innocent drinks

innocent drinks

innocent Drinks maakt drankjes maakt drankjes van fruit, groenten en alles wat de natuur te bieden heeft. Ze maken nu bijna al hun drankjes onder één dak, en daarmee zijn ze weer een stap dichterbij het doel: om hun CO2-uitstoot te verminderen tijdens het bottelen van hun kleine drankjes. Dit gebeurt in de Blender – een volledig elektrische fabriek met gras en herbruikbare koffiekopjes om de CO2-uitstoot te verminderen.

MCB

MCB

MCB levert als metaalgroothandel al meer dan 75 jaar metaal. MCB levert een breed en diep assortiment in staal, RVS, aluminium en non-ferro. Maar bovenal helpen zij hun partners met vooruitgang. Met verbetering, innovatie, ambitie en groei. MCB is gevestigd in Nederland, Duitsland en België. Hier zijn dagelijks ruim 600 medewerkers werkzaam.

Tata Steel

Tata Steel

Tata Steel Nederland is één van Europa’s grootste staalproducenten. Zij leveren wereldwijd hoogwaardige staalproducten voor veeleisende sectoren. Hun staal wordt gebruikt in de bouw, automobielindustrie, verpakkingssector en bij producenten van industriële machines.

Wheyco

Wheyco

Wheyco producereert een selecte groep ingrediënten op basis van wei, waaronder een uitgebreid assortiment wei-eiwitconcentraten (WPC's), hoogwaardige wei-eiwitisolaten (WPI's), functionele permeaten en lactose van hoge kwaliteit.

Friesland Campina

Friesland Campina

FrieslandCampina produceert en verkoopt consumentenproducten als zuiveldranken, kindervoeding, kaas en desserts in een groot aantal Europese landen, in Azië en in Afrika via eigen dochterondernemingen. Daarnaast worden vanuit Nederland wereldwijd zuivelproducten geëxporteerd. Ook worden producten geleverd aan professionele afnemers, waaronder room- en boterproducten aan bakkerijen en horecabedrijven in West-Europa. FrieslandCampina verkoopt wereldwijd ingrediënten en halffabricaten voor producenten van kindervoeding, de voedingsmiddelenindustrie en de farmaceutische sector.

Hoekman Roestvaststaal

Hoekman Roestvaststaal

Al sinds 1986 maakt Hoekman metaalproducten in Nieuwleusen. Wat ooit begon als klein familiebedrijf, is inmiddels uitgegroeid tot een omvangrijke totaalleverancier voor een diversiteit aan bedrijven in verschillende sectoren waar metaalproducten worden verwerkt. Gaandeweg heeft Hoekman zich gespecialiseerd in het bewerken van het materiaal RVS.

AFB International

AFB International

AFB International zijn expert op het gebied van de smaak van huisdiervoer. Ze werken samen met fabrikanten van huisdiervoer om beter smakende honden- en kattenvoer, traktaties en supplementen te creëren, die voldoen aan de specifieke behoeften van de huisdieren en eigenaren van huisdieren die ze allemaal bedienen.

ETZ

ETZ

Het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) is een topklinisch opleidingsziekenhuis en traumacentrum. Met drie locaties in Tilburg en Waalwijk is ETZ hét ziekenhuis voor alle inwoners van de regio Midden-Brabant, maar ook (ver) daarbuiten.

Sandvik

Sandvik

Sandvik is een ingenieursgroep die actief is op het gebied van mijnbouw en civiele techniek, verspaning en materiaaltechnologie.

Coulisse

Coulisse

Sinds 1992 maakt Coulisse inspirerende raambekleding. Hun merk staat wereldwijd bekend om zijn designbenadering. Vanuit de overtuiging dat raambekleding veel meer is dan alleen een functioneel product, ontwikkelt Coulisse snel vooruitstrevende collecties, innovatieve systemen en slimme technologie. 

Bolletje

Bolletje

Bolletje produceert diverse soorten broodvervangers en bakproducten. Bolletje BV kent een lange historie van bakken. In het jaar 1867 werd de grondslag gelegd voor het eigentijdse familiebedrijf van nu.

AWL

AWL

AWL opereert wereldwijd als specialist in verbindingstechnologie. Zij voorzien lokaal in uw specifieke behoeftes voor uw productieprocessen met vijf vestigingen op drie continenten. AWL garandeert een hoge productiviteit van het productieproces van klanten door slimme en betrouwbare oplossingen op het gebied van geavanceerde automatisering, robotica en verbindingstechnologieën.

VMI

VMI

Het hoofdkantoor van VMI, gevestigd in Epe, heeft ongeveer 900 mensen in dienst. Door ervaren en hoogopgeleide mensen en een ambitieus en ondernemend managementteam wordt VMI erkend als een gerespecteerde marktleider met innovatieve machines die voortdurend worden ontwikkeld en verder uitgebouwd.

Tosec

Tosec

Tosec is een metaalbedrijf gespecialiseerd in plaatbewerking. Met meer dan 16 verschillende plaatbewerkingen waaronder lassen, lasersnijden, zetten en frezen. Het metaalbedrijf bestaat uit meerdere afdelingen: het snijbedrijf, zetbedrijf, verspaningsbedrijf en lasbedrijf, allemaal gevestigd op dezelfde locatie in Zwolle.

LUMC

LUMC

Het LUMC is een modern universiteit medisch centrum voor onderwijs, onderzoek en patiëntenzorg met een hoog kwaliteitsprofiel en een sterke wetenschappelijk oriëntatie.

AstraZeneca

AstraZeneca

AstraZeneca is een wereldwijd opererend, door wetenschap gedreven biofarmaceutisch bedrijf. Hun missie is de grenzen van de wetenschap te verkennen om levensreddende medicijnen te ontwikkelen. AstraZeneca gaat verder; gepersonaliseerde medicinale zorg gaat om het juiste geneesmiddel voor de juiste patiënt.

UMCG

UMCG

Het UMCG werkt aan patiëntenzorg, het opleiden van artsen en wetenschappelijk onderzoek. De focus ligt hierbij op gezond en actief ouder worden. 

Van Vuuren

Van Vuuren

Van Vuuren Grou BV is al sinds jaar en dag dé specialist op het gebied van utiliteitsdeuren in Europa. Met hun focus op flexibiliteit, snelheid en leverbetrouwbaarheid leveren zij een kwalitatief, duurzaam en hoogwaardig product.

Na-Nomi BV

Na-Nomi BV

Na-Nomi ontwikkelt en realisereert ze co-packing concepten waar marketeers én logistieke professionals blij van worden. Ze integreren deze concepten bovendien in de logistieke keten van hun opdrachtgevers. Het resultaat: kortere doorlooptijden, lagere kosten en een duurzamere supply chain.

Nedschroef

Nedschroef

Nedschroef levert innovatieve verbindingsoplossingen die de efficiëntie bevorderen. Nedschroef is toonaangevend op het gebied van metaalbewerking, productie van onderdelen en machines. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Nederland, telt meer dan 2.400 medewerkers en beschikt over productiefaciliteiten, verkoopkantoren en distributiecentra op 24 locaties wereldwijd.

Loparex

Loparex

Loparex maakt gebruik van haar technologieën en wereldwijde productienetwerk om innovatieve en concurrerende release liner oplossingen te ontwikkelen voor diverse eindmarkten. Loparex is de enige release liner producent met ontwerp- en productiemogelijkheden om alle belangrijke markten te bedienen.