Partners

Om de TWI Methoden in Nederland zo breed mogelijk volgens actuele standaarden te verspreiden en waar mogelijk te verbeteren, werken wij samen met:

Language Switch

Language Switch

Agata Wolters is sinds 2017 gecertificeerd TWI Trainer (en aangesloten bij het TWI instituut). Zij heeft meer dan 15 jaar ervaring als trainer en heeft een lesbevoegdheid voor het voortgezet onderwijs, beroepsonderwijs en volwasseneneducatie. 
In 2006 studeerde ze af aan The Poznan University of Economics, richting Bedrijfseconomie met als specialisatie Logistiek. 
Sinds 2008 woont en werkt Agata in Nederland. Zij is eigenaar van het bedrijf Language Switch. Ze verzorgt verschillende trainingen voor leidinggevenden en werkgevers over o.a. cultuurverschillen op de werkvloer en hoe ze door beter te communiceren met hun Poolse medewerkers tot een hogere arbeidsproductiviteit en minder uitval kunnen komen. Inmiddels heeft zij diverse interculturele competenties verworven zoals zelfreflectie en het kunnen wisselen van perspectief. Dat maakt dat zij zich makkelijk beweegt tussen verschillende culturen. Ook kan zij een intermediaire rol spelen, en kan zij groepen bij elkaar brengen en elkaar laten begrijpen. Agata: “Over TWI Job Instruction ben ik enorm enthousiast, want het is een beproefde trainingsmethode, onder meer voor het efficiënt instrueren van personeel. Ik heb de ervaring dat het écht werkt, zeker in het geval van eerstelijns leidinggevenden die geen ingewikkelde theoretische modellen nodig hebben, maar duidelijke en resultaatgerichte verbetermethoden. Medewerkers leren taken snel en in één keer goed aan. Hierdoor komt er rust in de organisatie en nemen kwaliteit en productiviteit van medewerkers toe.”

Symbol

Symbol

Symbol Business Improvement in Enschede geeft advies op het gebied van organisatieontwikkeling, continu verbeteren, kwaliteitsmanagement en verandermanagement. Zij begeleiden organisaties bij het ontwikkelen van een verbeterstrategie en vervolgens bij het realiseren van deze strategie. Ze helpen bij het implementeren van het implementatieplan en zorgen ervoor dat verbeteringen geborgd worden in de organisatie. Dit doen ze in veel verschillende branches.
Symbol verzorgt trainingen op het gebied van kwaliteitsmanagement, Lean Six Sigma en automotive en voert projecten uit bij opdrachtgevers, waaronder het bewerkstelligen van een Lean transitie of aansturen van een doorbraakproject.

Windesheim

Windesheim

Hogeschool Windesheim werkt als kennisinstelling aan kwalitatief hoger onderwijs, onderzoek en ondernemen. Met ruim 20.500 studenten, duizenden cursisten en 2.000 medewerkers in de vestigingsplaatsen Zwolle en Almere is Windesheim één van de grotere hbo-instellingen in Nederland.

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Het Lectoraat Lean van de HAN voert samen met het werkveld praktijkgericht onderzoek uit en creëert daarmee direct toepasbare kennis voor bedrijven en organisaties. De kennis die met deze projecten wordt ontwikkeld verwerkt het lectoraat in publicaties en het onderwijs. Op deze manier worden studenten opgeleid tot vakmensen die óók verstand hebben van processen. Het lectoraat legt zo verbindingen tussen het hbo-onderwijs en de praktijk en vormt daarmee een platform voor continue kennisuitwisseling.

Enkele jaren terug is vanuit het Lectoraat Lean / World Class Performance het HAN Lean-QRM Centrum opgericht (HLQC). Het HLQC is hét kenniscentrum op het gebied van Lean en QRM. Zij voeren samen met het bedrijfsleven en door middel van de inzet van studenten praktijkgericht onderzoek uit. De opgedane kennis wordt direct toegepast in het onderwijs en gedeeld met het (regionale) bedrijfsleven.

Procesverbeteren

Procesverbeteren

Procesverbeteren.nl is een onafhankelijke platform rond verbetermethodes die letterlijk én figuurlijk zorgen voor flow! Bijvoorbeeld Lean, Six Sigma, TOC, QRM, TPM, Agile en Smart Industry.

Kwaliteit in Bedrijf

Kwaliteit in Bedrijf

Kwaliteit in Bedrijf is hét platform voor organisatieontwikkeling in Nederland en België. Het magazine wordt gelezen door managers, directeuren en leidinggevenden. In een tijd waarin technologische en sociale ontwikkelingen elkaar in hoog tempo opvolgen, moeten organisaties in staat zijn zich snel en continu aan te passen. Aanpassingsvermogen is een voorwaarde voor succes. Van managers en leidinggevenden wordt verlangd dat ze de juiste richting bepalen. Dit begint met de juiste informatiebron. Met Kwaliteit in Bedrijf weet u zich doorlopend verzekerd van alle voor u relevante vakinformatie.

Kortom, Kwaliteit in Bedrijf is dé informatiebron voor managers en leidinggevenden die zich bezighouden met de ontwikkeling van de organisatie.

 

Heeft u interesse om partner te worden van TWI Instituut Nederland BV? Neem contact op met Gerard Berendsen (gerard.berendsen@twi-instituut.com, tel. +31 (0) 344 617 628) of Carla Latijnhouwers (carla.latijnhouwers@twi-instituut.com, tel. +49 (0) 151 525 61 739).

  • Wheyco
  • ETZ
  • Na-Nomi BV
  • AFB International
  • Hoekman Roestvaststaal
  • AWL
  • MCB
  • Nedschroef