Agenda

TWI Job Instruction Inspiratieworkshop

Laat je inspireren door ons Job Instruction programma. Dé missende schakel van veel verbeterprogramma’s en het verborgen geheim van het Toyota Productie Systeem.

Tijdens deze workshop ervaren de deelnemers de kracht van deze robuuste methode. Deze TWI klassieker staat garant voor een leerzame middag en wordt veel ingezet door organisaties die kennis willen maken met de Job Instruction methode.

• Al onze workshops zijn leerzaam, praktisch en effectief voor het creëren van een ideaal startpunt om als organisatie aan de slag te gaan.

• Deze Job Instruction methode is voor meer dan 500.000 deelnemers, van organisaties over de hele wereld, een waardevolle start geweest voor standaardiseren van werkprocessen en het inleren van personeel.

photo-2023-02-15-20-26-20

Al jaren helpen wij organisaties met het trainen van de Job Instruction methode. Met deze methode helpen wij organisaties met het standaardiseren en vastleggen van werkprocessen en het effectief inleren van personeel. Keer op keer behalen organisaties met deze methode verbluffende resultaten, voor veel organisaties is dit dan ook het startpunt voor verdere verbetering en de start van een succesvolle verbeter cultuur.

Wil jij dit ook? Maar merk je dat het lastig is om verbeteren onderdeel te maken van de dagelijkse praktijk? Wil je vaardigheden van ervaren medewerkers overdragen en borgen? Is er te veel personeelsverloop en worden er continu dezelfde fouten gemaakt?

Meld je aan voor deze JI Inspiratieworkhop door onderstaand formulier in te vullen. 

De eerstvolgende workshop staat gepland op 11 maart van 13.00 tot 17.00 uur bij Laanboomhuis in Opheusden. Kosten zijn 295 euro per deelnemer.

Schrijf u nu in voor dit event

De workshops en Open Trainingen zijn onder voorbehoud van voldoende deelnemers.

Wilt u meer inhoudelijke informatie of wilt u deelnemen, vult u dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ook bellen naar 0344-617628 of mailen naar info@twi-instituut.com