Het Training Within Industry (TWI) programma is erop gericht de supervisors (team-, ploeg- of groepsleiders, afdelingschefs) te ondersteunen bij de uitvoering van hun dagelijkse verantwoordelijkheden. De resultaten zijn direct zichtbaar in het dagelijks werk, onder andere in:

* Gestandaardiseerde werkzaamheden
* Verhoogde productiviteit en kwaliteit tegen verlaagde kosten
* Verminderde inwerktijd en trainingstijd
* Veiliger werken
* Verbeterde werksfeer
* Meer opgeloste problemen 

Een voorbeeld is een wereldwijd opererend frisdrankenbedrijf dat de startup tijd van nieuwe vul-en verpaklijnen met 80% wist te reduceren. Een zuivelproducent zag binnen een half jaar na de implementatie van de TWI-methoden, dat het aantal kwaliteitsfouten met meer dan 90% afnam. Een onderdelenproducent kon de output een half jaar na de start met Job Instruction met 26% opvoeren. Een farmaceutisch bedrijf kon de trainingstijd van nieuwe specialistische medewerkers met 80% reduceren. In een automotive machinefabriek halveerde de hoeveelheid storingen tijdens testen en startup. Ook steeg daar de productiviteit met ruim 20%. Dit succes werd vervolgens gekopieerd naar zusterbedrijven in het buitenland.

Onze klanten over TWI:
“De kracht van de eenvoud van TWI. Daar kan iedereen z’n voordeel mee doen.”

“Instructie geven is niet iets wat je op basis van ervaring er zomaar even bij doet, maar er zijn makkelijke standaard methodes zoals TWI”