vsu2

Vertical start-up nieuwe lijn

Een groot frisdrank concern met een volume van 3,9 miljard liter frisdrank en 9000 medewerkers is verantwoordelijk voor de sales, productie, afvullen, verpakken en logistiek afhandelen en afleveren van de waren. In verband met capaciteitsgroei en ontwikkeling van nieuwe producten, is er een dringende behoefte om medewerkers goed en snel de nieuwe producten en nieuwe lijnen aan te leren.

Lees meer
geberit1

Duurzame opleiding medewerkers

De Geberit Groep is Europese marktleider in sanitaire producten. Het productienetwerk omvat 35 productielocaties. Op de locatie in Langenfeld produceert Geberit Mapress met 700 medewerkers jaarlijks 55 miljoen metalen persfittingen voor water-, lucht-, stoom- en gasinstallaties. Groei in de markt vereiste capaciteitsgroei op korte termijn, die niet gerealiseerd kon worden met het installeren van nieuwe productielijnen.

Lees meer
case3

Foutenreductie verzamelen goederen

Een voedingsmiddelenfabrikant had veel rework door foutief samengestelde clusters. Een cluster is een verzameling van afgewogen grondstoffen, die verzameld zijn voor het produceren van specifieke recepten.

Lees meer
case4

Terugdringen aantal foutieve coderingen

Een voedingsmiddelenfabrikant had aanzienlijke faalkosten door niet-leesbare coderingen. Na een oorzaakanalyse kwamen ze erachter dat de printerkop niet goed schoongemaakt werd en dhierdoor ontstonden afwijkingen. De reden dat de operators de printerkop niet goed schoonmaakten, was dat zij geen eenduidige standaard en opleiding voor deze taak hadden.

Lees meer
vmi

Job Instruction bij VMI

Machinebouwer VMI heeft het hoofdkantoor in Epe, waar ongeveer 900 mensen in dienst zijn. De innovatieve machines worden voortdurend ontwikkeld en verder uitgebouwd.

Lees meer