Trainingen

Job Methods training

De JM-opleiding duurt meestal 5 dagen, waarbij 1 groep van 10 deelnemers wordt getraind.

In de 5x2 uur durende basisopleiding leren alle deelnemers hoe ze samen met hun medewerkers werkprocessen en -taken kunnen analyseren en tot in de kleinste details kunnen optimaliseren om een optimaal gebruik van mensen, materiaal en machines te garanderen.

Na elke 2 uur durende sessie staat het leren door te doen ook centraal op de resterende trainingsdag. De deelnemers onderzoeken hun werkgebieden en identificeren en prioriteren processen en procedures die verbeterd moeten worden. De geleerde methoden worden in de loop van de week toegepast en geoefend aan de hand van deze echte voorbeelden.

Om de verworven vaardigheden te verankeren en verder te ontwikkelen, worden op de laatste opleidingsdag actiepunten vastgelegd en wordt de verdere opvolging gepland in de vorm van een follow-up.

De training is gericht op operationele managers en iedereen die zich bezighoudt met het verbeteren van processen en procedures - met name in de productie, logistiek, en gezondheidszorg.

In de afbeelding hieronder is het standaard weekschema weergegeven (klik voor vergroting). In overleg zijn er ook andere mogelijkheden, passend bij uw organisatie.

    weekschema-jm