Trainingen

Job Relations training

De JR training duurt meestal 5 dagen en bestaat uit 2 trainingsgroepen van elk 10 deelnemers (een groep in de ochtend en een groep in de middag).

Alle deelnemers leren in de 5x2 uur durende basistraining hoe ze situaties correct kunnen beoordelen en zo een goede relatie met hun medewerkers kunnen opbouwen. Daarnaast leren ze met behulp van de 4-stappen methode van Job Relations probleemsituaties te herkennen en zo op te lossen dat de problemen in kwestie in de toekomst worden vermeden.

Elke 2 uur durende sessie wordt gevolgd door 2 uur groepswerk, waarbij de onderwerpen worden verdiept en geoefend zoals vereist. De praktijk op basis van eigen reële problemen garandeert een Learning by Doing.

Om de verworven vaardigheden te verankeren en verder te ontwikkelen, worden op de laatste opleidingsdag actiepunten vastgelegd en wordt de verdere opvolging ervan gepland in een follow-up.

De training is gericht op alle leidinggevenden in alle sectoren, bedrijfsonderdelen en organisaties.

In de afbeelding hieronder is het standaard weekschema weergegeven (klik voor vergroting). In overleg zijn er ook andere mogelijkheden, passend bij de organisatie.

weekplanjr